Glitterspel

Ieder kind wordt blij van glitters. 'Wauwww! ZO MOOI!'

 

Ik ben eigenlijk gewoon kleuterjuf. Nou ja, misschien wel meer dan dat... Ik HOU van glitters. Maar mijn collega's niet altijd.. Het blijft namelijk overal liggen. Maar kinderen krijgen er geen genoeg van!

Steeds wanneer ik het tevoorschijn tover is het eerste woord standaard 'Wauwww!' Dat zegt genoeg toch? Dus ik zocht een manier om glitters niet alleen op creatieve werkjes te plakken (met alle gevolgen van dien), maar ze te verwerken in verschillend materiaal waarbij kinderen heel veel konden kijken, verwonderen, in het licht houden, onder water laten zinken, tellen, sorteren, ordenen maar vooral mee bezig konden zijn. Meer is er vaak niet nodig.

Dus: toen kwam GlitterSpel! Want spelen is zo belangrijk én leuk! En wat denk je? Deze glitters zitten in het materiaal, dus geen losse glitters meer op de grond!

Het begon met een kleine cijferset, gevolgd door het alfabet, grote cijfers, losse speelstenen en als klap op de vuurpijl bedacht ik de glitter verjaardags medaille.  Want HOE LEUK is het dat je op je verjaardag, als het al 1 groot feest is, een schitterende ketting om je nek mag dragen, barstensvol met glitters! Je hoeft de hele dag niet meer te vertellen hoe oud je bent geworden, want het cijfer schittert je tegemoet.

Laat je lekker gaan in de webshop! Meer glitters komen dan naar je toe! Meer glitters = meer plezier!

 

-X-