Intro

Ben je leerkracht en op zoek naar nieuw, ander, aantrekkelijk en kindgericht materiaal dat uitnodigt en tegelijkertijd educatief is? Wil je een verrijking in je rekenkast of in de rekenhoek? Zoek je cijfer materiaal voor in de water- licht- of zandtafel? Dan hoef je dus niet verder te zoeken! Deze cijfersets zijn gewoon een must-have in elke kleutergroep! Al spelend bezig zijn met getalbeeld herkenning, de telrij en hoeveelheden. Maar niet alleen in groep 1-2, ook in groep 3 komt dit schitterend tot z'n recht. Als je bijvoorbeeld meerdere setjes bestelt zijn de cijfers meteen inzetbaar bij het leren splitsen!

Ben je als ouder op zoek naar speel- en leermateriaal voor je kind omdat je ziet dat het 'met cijfers bezig is'? Dit is echt een schot in de roos. Ieder kind houdt van glitters! Samen kijken en tegelijkertijd als spelenderwijs steeds de cijfers in je handen hebben. Win-win situatie!

 

De cijfers worden gegoten van glasheldere epoxy giethars, gevuld met glitter naar keuze. Na volledige uitharding (24 uur), worden de cijfers geheel geschuurd en gepolijst. Zo zijn de glad en veilig om mee te spelen én schitteren ze je tegemoet.


Cijferset klein 0-9

Een cijferset 'klein' bestaat uit de cijfers 0-9, zijn ongeveer 3 cm hoog en kost € 8,95. Het is mogelijk om de 10 er bij te bestellen. De prijs wordt dan € 11,00.

De varianten die hier onder staan zijn voorbeelden, elke kleur glitter is mogelijk. Geef bij de opmerkingen aan welke kleur je graag in deze kleine cijferset wil hebben.

Let op: De achterkant van de cijfers is niet even glad als de voorkant. De glitters liggen 'op' de epoxy en zijn voelbaar. Het materiaal is niet geschikt om in je mond te steken. Advies leeftijd: 3+

 

Dit product is handgemaakt. Het kan zijn dat er kleine afwijkingen in dikte zitten.

Cijferset middel 0-9

Een cijferset 'middel' bestaat uit de cijfers 0-9 en zijn ongeveer 6-7 cm hoog en kost € 15,50. Het is mogelijk om de 10 er bij te bestellen. De prijs wordt dan € 18,00.

Let op: Het materiaal is niet geschikt om in je mond te steken. Advies leeftijd: 3+

 

Dit product is handgemaakt. Het kan zijn dat er kleine afwijkingen in dikte zitten.

 

Tip: Elke kleur glitter is mogelijk! geef bij opmerkingen aan welke kleur je voorkeur heeft 'zoals afgebeeld' of anders..

Regenboog cijferset bevat de volgende kleuren:

0 rood, 1 oranje, 2 geelgoud, 3 lichtgroen, 4 donkergroen, 5 lichtblauw, 6 donkerblauw, 7 paars, 8 framboos, 9 licht roze (anders dan zacht roze)

Cijferset groot 0-9

Een cijferset 'groot' bestaat uit de cijfers 0-9 en zijn ongeveer 8-9 cm hoog en kost € 19,95. Het is mogelijk om de 10 er bij te bestellen. De prijs wordt dan € 23,45.

Let op:  Het materiaal is niet geschikt om in je mond te steken. Advies leeftijd: 3+

 

Dit product is handgemaakt. Het kan zijn dat er kleine afwijkingen in dikte zitten.